Onze belofte

We willen ervoor zorgen dat 70-plussers langer actief en onafhankelijk blijven. Dat doen we door de toegang tot de digitale wereld te vergemakkelijken.

Verantwoordelijk

Het is ons doel uw leven leuker en makkelijker te maken en daarvoor proberen we de beste producten en diensten te ontwikkelen. Over het algemeen lukt dat heel goed maar soms gaan dingen niet zo als gepland. Als dat gebeurt beloven we het zo snel mogelijk in orde te maken.

Duurzaam

We laten de wereld graag mooi achter voor onze kinderen. We proberen daarom zo zuinig en duurzaam mogelijk te produceren. In de Compaan wordt alleen gecertificeerd hout gebruikt. Maar ook de manier waarop de Compaan wordt gemaakt heeft onze aandacht. Waar mogelijk wordt dit gedaan op een sociale werkplaats door mensen met een arbeidshandicap.

Beveiliging en privacy

Wij willen dat u onbezorgd uw ervaringen kunt delen. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij uw privacy respecteren. We doen er alles aan om uw informatie veilig te bewaren en beloven dat we uw gegevens niet aan anderen ter beschikking zullen stellen.

Respect

We beloven dat we u en uw familie respecteren. U mag van ons verwachten dat we eerlijk zijn en dat we duidelijk communiceren over onze diensten en onze tarieven. Geen verborgen verrassingen!