Compaan Klassiek

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen, maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier. Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde internetpagina bereikbaar vanaf uw eigen smartphone, tablet of computer.

Met de Compaan kiest u voor service

Compaan wilt mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Dagelijks staan wij van 09.00 uur tot 17.00 uur klaar voor u als klant. Ook in het weekend!
Op afstand zorgen wij ervoor dat de Compaan altijd werkt. Loopt u ergens tegenaan en komt u er niet uit? Na uw toestemming kunnen wij met u meekijken en lossen we het probleem direct op. Meer weten over onze service? Bel ons op 078 48 51 81 en we vertellen u graag meer.

Bestel de Compaan Klassiek nu online.

Compaan in gebruik

De belangrijkste voordelen

In tegenstelling tot een gewone computer of tablet biedt de Compaan mogelijkheden en technische ondersteuning die volledig aansluit bij senioren. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast beschikt u over ons support team dat 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen. Mail ons via info@uwcompaan.be of bel ons op 078 48 51 81.

Speciaal gemaakt voor senioren. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

De volgende stap in zorgverlening. Ondersteuning voor hulp in en om het huis.

Persoonlijke support voor een nog makkelijkere omgang met de Compaan.

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid.

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een betere wereld.

Liever een adviesgesprek? Wij bellen u graag terug.

Ervaringen delen waar en wanneer u maar wilt.

Een foto voor oma van het eerste schooldiploma, een berichtje voor uw vader vanaf uw vakantieadres of een video van de zonsondergang delen tijdens een wandeling over het strand. Met de Compaan is dit mogelijk! Vrienden en familie communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal. Het Portaal is overal ter wereld bereikbaar via smartphone, tablet of computer. Zo communiceert u eenvoudig en snel met uw dierbare op de manier die het best bij u past.