Compaan Connect

Maak kennis met de Compaan

Soms is het fijn een steuntje in de rug te krijgen bij het gebruik van een tablet. Met onze overzichtelijke Compaan kunt u makkelijk en zorgeloos gebruik maken van alle mogelijkheden die een tablet u biedt. Enerzijds kunt gebruik maken van Compaan diensten voor bijvoorbeeld e-mail, foto’s en de agenda en anderzijds downloadt u apps vanuit de Compaan app-store. Wij zorgen voor beveiliging, updates en backup.

Moeilijk? Helemaal niet! En mocht u een keer een vraag hebben, dan belt u 365 dagen per jaar onze klantenservice en lossen wij het probleem voor u op.

Met de Compaan kiest u voor service

Compaan wil mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Dagelijks staan wij van 09.00 uur tot 17.00 uur klaar voor u als klant. Ook in het weekend!

Op afstand zorgen wij ervoor dat de Compaan altijd werkt. Loopt u ergens tegenaan en komt u er niet uit? Na uw toestemming kunnen wij met u meekijken en lossen we het probleem direct op. Meer weten over onze service? Bel ons gerust op 078 48 51 81. Wij helpen u graag!

Bestel de Compaan Klassiek nu online.

De belangrijkste voordelen

In tegenstelling tot een gewone computer of tablet biedt de Compaan mogelijkheden en technische ondersteuning die volledig aansluit bij senioren. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast beschikt u over ons support team dat 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen. Mail ons via info@uwcompaan.be of bel ons op 078 48 51 81.

Speciaal gemaakt voor senioren. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

De volgende stap in zorgverlening. Ondersteuning voor hulp in en om het huis.

Persoonlijke support voor een nog makkelijkere omgang met de Compaan.

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid.

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een betere wereld.